Covor Living NOVA 51268B Bej

Prețul inițial a fost: 1.260,00 lei.Prețul curent este: 900,00 lei.

Descoperă colecția Nova - o selecție remarcabilă de covoare moderne premium, ce aduc un strop de eleganță și rafinament în orice încăpere. Cu modele abstracte ce inspiră creativitate și libertate, aceste covoare sunt alegerea ideală pentru cei care caută să aducă un aer contemporan în locuința lor.

Paleta de culori încântătoare, ce cuprinde tonuri de maro, auriu, albastru, roz și lila, combinate cu nuanțe subtile de alb, bej și gri, creează un efect vizual impresionant și plin de viață. Fiecare covor din colecția Nova este o operă de artă în sine, aducând un plus de frumusețe și personalitate în decorul casei tale.

Fabricate dintr-o combinație de 60% polipropilenă și 40% poliester, aceste covoare sunt nu doar estetice, ci și durabile în timp. Compoziția lor de înaltă calitate garantează că vei avea parte de un covor rezistent și ușor de întreținut, menținându-și strălucirea și aspectul original ani de zile.

Transformă-ți casa într-un spațiu plin de stil și eleganță cu covoarele moderne premium din colecția Nova. Alege culorile vibrante și modelele abstracte și bucură-te de un ambient confortabil și primitoare în fiecare încăpere. Cu Nova, fiecare pas va fi o plăcere, iar fiecare moment petrecut acasă va fi învăluit într-o atmosferă de rafinament și bun-gust.