Covor Lootus LO14I Bej

Prețul inițial a fost: 504,00 lei.Prețul curent este: 252,00 lei.

Cauți covoare LOOTUS? Bine ai venit la Armeda Carpet, unde te invităm să descoperi una dintre cele mai apreciate coleții ale noastre! Cu o compoziție 100% acril și finisaje impecabile, colecția Lootus este o alegere rafinată și modernă pentru orice spațiu. Designul său distinctiv cuprinde modele aproape unice, iar nuanțele sale deschise, precum Roz pudră pal, Gri Perla, Crem sau Albastru pastel, adaugă o notă subtilă de eleganță și rafinament. Aceste culori versatile se potrivesc perfect cu orice paletă cromatică, oferindu-vă libertatea de a crea combinații îndrăznețe și armonioase în decorul dumneavoastră.

Colecția Lootus este concepută pentru cei care apreciază tendințele actuale în design interior, căutând în același timp luminozitate și lux. Indiferent dacă doriți să adăugați un accent subtil de culoare sau să transformați complet atmosfera unui spațiu, covorul Lootus este alegerea ideală. Fiind fabricat din materiale de înaltă calitate și având un design contemporan, acest covor aduce o notă de proaspăt și sofisticat în orice încăpere.

Optând pentru colecția Lootus, vă asigurați că spațiul dumneavoastră va străluci cu eleganță și rafinament, creând un mediu confortabil și plăcut în fiecare zi. Alegeți rafinamentul și calitatea cu colecția Lootus și transformați-vă locuința într-un sanctuar de stil și frumusețe.