LIVRARE

Produsele ARMEDA CARPET ,sunt  livrate national prin curierat rapid ( Fan Courier, Sameday sau GLS Courier ).

Perioada standard ( medie ) de livrare este cuprinsa intre 1-2 zile lucratoare la produsele din stoc si pana la 30 de zile lucratoare la produsele ce nu sunt pe stoc, la care se adauga transportul ( 24-48 ore ). Aceasta poate fi consultata in sectiunea descriere/detalii a fiecarui produs in parte.

De Sarbatori, în perioadele de reduceri, fenomene meteo extreme, calamitati, situatii exceptionale, termenul de livrare se poate prelungi independent de noi.

Orar livrare

Prin curierat, comenzile onorate de curier vor fi livrate de Luni pana Vineri între orele 9:00-18:00 la adresa mentionata in comanda. Zilele de weekend și sarbatorile legale nu sunt considerate zile lucratoare. Odata plasat produsul în responsabilitatea firmei de curierat, ARMEDA CARPET nu își asumă intarzierile ce pot interveni pe parcurs.

Costuri

  • Livrarea este gratuita pe teritoriul Romaniei

Retururi

In cazul în care comanda trebuie anulata înainte de livrare, te rugăm să ne contactezi la adresa contact@armedacarpet.ro  pentru a analiza starea comenzii sau se poate completa formularul de retur de aici.