CATEVA CUVINTE DESPRE NOI

Pasiune, covoare si traditie.

CE TREBUIE SA ȘTIM CÂND CUMPĂRĂM UN COVOR

Covor de calitate; Este covorul care răspunde pe deplin nevoilor tale și te va face fericit atât în ​​timp ce îl privești, cât și când îl folosești. Totuși, factorii care determină calitatea covorului sunt ascunși în detalii tehnice precum tipul firului, densitatea țesăturii și înălțimea grămezii.

Cât de important este tipul de fir în covor?

Firul este esența covorului, fiecare tip de fire adaugă covorului o structură și o bogăție de culoare diferită. Fiecare fire are propriile caracteristici și este necesar să alegeți în funcție de zona potrivită pentru ca firele să-și manifeste în cel mai bun mod proprietățile unice.

Armeda Carpet

Despre Noi

Pasiunea pentru covoare si traditia mostenita au dus la crearea Armeda Carpet, de 4 ani prezenti in piata, ca si importator si distribuitor de covoare en-gros; suntem mereu in cautarea de inovatie si originalitate.

Cu peste 14 colectii, produse sub eticheta Armeda Carpet, cu design si calitate deosebita, va invitam, ca prin intermediul site-ului nostru, sa pasiti intr-un adevarat Univers al Covoarelor si al bunului gust.

Covoarele Armeda Carpet sunt mereu cu un pas inanintea modei; impreuna cu producatorii cautam sa creem cele mai calitative si invatoare produse, pe care le comercializam apoi la cele mai avantajoase preturi.

Colaborarea cu fabrici renumite precum Atlas CarpetRoyal HaliReis Carpet, aduce in Romania covoare de calitate superioara, din diferite materiale: bumbac, acril, vascoza; combinate in mod exemplar cu materiale sintetice pentru a conferi covoarelor rezistenta, stralucire, rafinitate.

Fie că sunteți în căutarea unui covor pentru casa dumneavoastră, a unui cadou sau doriți să comercializați produsele noastre, vă invităm să ne vizitați și să ne contactați.