Cauți colecția de covoare ROMA? Intra sa vezi colecția de covoare ROMA de  la Armeda Carpet – depozit de covoare Romania.
Asa cum numele sugerează, aceasta colecție se inspira din luxul opulent al vilelor imperiale romane.
În special propusa în motive clasice,Roma surprinde prin calitatea excepțională, atenția pentru detaliile de finisaj,și o finețe deosebita.
Propusa în doua variante de culoare Gri Perla sau Albastru Regal ,aceasta colecție reprezinta diamantul coroanei în colecțiile Royal Hali.
In fiecare an aducem colecții noi. Armeda Carpet are o gamă incredibil de mare de opțiuni de covoare, potrivite fiecărui buget! Covoare de diferite marimi, culori si texturi la un click distanta.
Colaborarea cu fabrici renumite precum Atlas CarpetRoyal HaliReis Carpet, aduce in Romania covoare de calitate superioara, din diferite materiale: bumbac, acril, vascoza; combinate in mod exemplar cu materiale sintetice pentru a conferi covoarelor rezistenta, stralucire, rafinitate.
Armeda Carpet, de 4 ani prezenti in piata, ca si importator si distribuitor de covoare en-gros; suntem mereu in cautarea de inovatie si originalitate.