Covoarele noastre de 60×260 cm reprezintă soluția ideală pentru a adăuga stil și confort în coridoarele lungi sau alte spații alungite din casa dumneavoastră. Aceste covoare subțiri, dar lungi, sunt special concepute pentru a se potrivi în zonele înguste. Ele oferă un echilibru perfect între funcționalitate și estetică.

Disponibile într-o varietate de culori și modele, covoarele sunt ușor de integrat în orice stil de decor interior. Ele sunt perfecte pentru a adăuga o notă de eleganță în spațiile lungi și înguste, cum ar fi holurile, coridoarele sau spațiile de trecere.

Aceste covoare traversă sunt optimizate pentru coridoarele casei sau alte zone alungite. Ele oferă o modalitate eficientă de a proteja pardoselile în aceste spații. Adăugă în același timp confort și căldură.

Realizate din materiale durabile și de înaltă calitate, aceste covoare sunt concepute să reziste și să ofere confort. Suprafața lor moale este plăcută la atingere, transformând orice zonă de trecere într-un spațiu primitor.

Proiectate pentru a rezista în timp, aceste covoare sunt ușor de curățat și întreținut, făcându-le ideale pentru zone cu trafic intens. Această caracteristică le face o soluție practică și atrăgătoare pentru orice casă.

Covoarele de 60×260 cm sunt extrem de versatile și pot fi folosite într-o varietate de contexte. Ele sunt perfecte pentru a adăuga stil și confort în spațiile lungi și înguste. Oferă în același timp un element decorativ atrăgător.

Vizitați website-ul nostru pentru a descoperi colecția noastră de covoare de 60×260 cm. Cu opțiuni variate de stil și culoare, suntem convinși că veți găsi covorul perfect care să îmbunătățească aspectul și funcționalitatea coridoarelor sau altor spații alungite din casa dvs.

Afișez 1 - 12 din 20 de rezultate

Covor Geometric SULTAN 36713A Bej/ Maro

Prețul inițial a fost: 117,00 lei.Prețul curent este: 86,00 lei.