COVOARE DE LUX, DEOSEBITE
Pe Armeda Carpet gasesti ~ 12 colectii de covoare de lux din materiale de calitate si cu densitate a firului de la 2400 gr/mp.
Cauți covoare de lux cu preturi foarte bune? Pe Armeda Carpet gasesti ~ 12 colectii de covoare de lux din materiale de calitate si cu densitate a firului de la 2400 gr/mp.
 
In fiecare an aducem colecții noi. Armeda Carpet are o gamă incredibil de mare de opțiuni de covoare, potrivite fiecărui buget!
 
Colaborarea cu fabrici renumite precum Atlas CarpetRoyal HaliReis Carpet, aduce in Romania covoare de calitate superioara, din diferite materiale: bumbac, acril, vascoza; combinate in mod exemplar cu materiale sintetice pentru a conferi covoarelor rezistenta, stralucire, rafinitate.
 
Armeda Carpet, de 4 ani prezenti in piata, ca si importator si distribuitor de covoare en-gros; suntem mereu in cautarea de inovatie si originalitate.

Bucură-te de o nouă campanie de reduceri la covoare! Acum ai ocazia să îți împrospătezi casa cu cele mai frumoase și elegante covoare, la prețuri avantajoase.

Intra in cont

Nu ai cont inca?

Facebook Instagram WhatsApp WhatsApp
Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Start typing to see products you are looking for.
Menu
Shop
0 items Cart
Contul meu
Depozit de covoare