COVOARE DE LUX, DEOSEBITE

Pe Armeda Carpet gasesti ~ 12 colectii de covoare de lux din materiale de calitate si cu densitate a firului de la 2400 gr/mp.
Cauți covoare de lux cu preturi foarte bune? Pe Armeda Carpet gasesti ~ 12 colectii de covoare de lux din materiale de calitate si cu densitate a firului de la 2400 gr/mp.
 
In fiecare an aducem colecții noi. Armeda Carpet are o gamă incredibil de mare de opțiuni de covoare, potrivite fiecărui buget!
 
Colaborarea cu fabrici renumite precum Atlas CarpetRoyal HaliReis Carpet, aduce in Romania covoare de calitate superioara, din diferite materiale: bumbac, acril, vascoza; combinate in mod exemplar cu materiale sintetice pentru a conferi covoarelor rezistenta, stralucire, rafinitate.
 
Armeda Carpet, de 4 ani prezenti in piata, ca si importator si distribuitor de covoare en-gros; suntem mereu in cautarea de inovatie si originalitate.
Intra in cont

Nu ai cont inca?

Facebook Instagram WhatsApp WhatsApp
Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Start typing to see products you are looking for.
Menu
Shop
0 items Cart
Contul meu