Cauți colecția de covoare BEGONVIL? Intra sa vezi colecția de covoare BEGONVIL  de  la Armeda Carpet – depozit de covoare Romania.
Begonvil reprezinta Colecția „Joker” a gamei noastre Royal Halı.In culori vii,vibrante, vesele cum ar fi Blue/ Turcoaz, Galben/Muștar, Verde dar și în variante mai simple de Gri Perla,Greige sau Beige.
Begonvil sunt covoare versatile, care se potrivesc oriunde în locuință, vesele,care aduc acea pata de culoare pe care o căutați!
In fiecare an aducem colecții noi. Armeda Carpet are o gamă incredibil de mare de opțiuni de covoare, potrivite fiecărui buget! Covoare de diferite marimi, culori si texturi la un click distanta.
Colaborarea cu fabrici renumite precum Atlas CarpetRoyal HaliReis Carpet, aduce in Romania covoare de calitate superioara, din diferite materiale: bumbac, acril, vascoza; combinate in mod exemplar cu materiale sintetice pentru a conferi covoarelor rezistenta, stralucire, rafinitate.
Armeda Carpet, de 4 ani prezenti in piata, ca si importator si distribuitor de covoare en-gros; suntem mereu in cautarea de inovatie si originalitate.
Dimensiune covor